До складу салату входять огірки і редис, корисні і смачні. Кукурудза надає насолоду. Ситність досягається за рахунок яєць і майонезу.
Інгредієнти
Огірки – 2 шт середніх | |
Редис – 1 пучок | |
Яйця – 5 шт | |
Кукурудза консервована – 200 гр | |
Майонез – за смаком | |
Петрушка – за смаком |
Легкий корисний салат, який можна готувати протягом року. Скарбниця вітамінів! Редис краще брати свіжий, хрусткий, не млявий, також як і огірки. Консервована кукурудза добре поєднується з огірками, відтіняючи їх свіжість. Пропорції інгредієнтів можуть бути будь-якими, за смаком. Можна зробити салат з яскраво вираженим смаком огірка або редиски або кукурудзи. Яйця в будь-якому випадку будуть лише відтіняти основний смак.
Покроковий рецепт
Редиску порізати кружальцями.
Порізати огірки довільно. Я віддаю перевагу кружечками. Якщо перезрілі огірки, потрібно очистити шкірку, видалити насіння і нарізати м’якоть квадратиками. Додати їх до редисці.
Яйця зварити круто, очистити, охолодити. Дрібно нарізати. Додати до овочів.
З консервованої кукурудзи злити воду, додати зерна кукурудзи до решти інгредієнтів.
Додати майонез, перемішати.
Зверху посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. Петрушка надає салату насичений смак і аромат.
Перемішати. Можна подавати на стіл.