Я починаю з подрібнення кілець ананаса. Ось їх 4 штуки. Ось так виглядають ананаси, які я дрібно порізала.
Після цього, висипаю на суху сковороду порубані горіхи на повільний вогонь. Поки я зайнята подрібненням наступних за списком продуктів, періодично помішую горіхи, щоб вони не підгоріли.
Ось і готові запашні і подрумянившиеся волоські горішки.
Сир я взяла твердий, і навіть пропустивши його через крупну тертку видно чіткий рельєф
Копчену курку очистила від шкірки і кісток, після чого нарізала на дрібні кубики.
У мене була велика банка кукурудзи, але так як в салат нам її треба лише 150 грамів, то я виклала половину тільки половину на тарілку.
Всі інгредієнти виклала ось так апетитно в одну велику тарілку у вигляді калейдоскопа. У центр поклала пару столових ложок майонезу. Зверху присипала сіллю і трохи поперчила.
Салат готовий!