Вже не раз писала, що авокадо дуже корисний. Підгледіла у подруги рецепт – бутерброди з авокадо.
Інгредієнти
Шпинат . | |
Куряче філе – . | |
Капуста “китайська” – . | |
Авокадо – . | |
Мандарини – . | |
Лимон – . | |
Виноград – . | |
Сметана – . | |
Майонез – . | |
Волоські горіхи – . | |
Рослинне масло – . | |
Мелений чорний перець – . |
М’якоть авокадо трохи посолити і поперчити, посипати цукром і скропити лимонним соком (щоб суміш не потемніла). Після цього змішати м’якоть з дрібно нашаткованою ошпаренным ріпчастою цибулею. Суміш намазати на бутерброд і подавати!
Але я хотіла розповісти вам зовсім інший рецепт. Салат з авокадо, мандарином, куркою і виноградом. З прекрасною заправкою! Виходить дуже красиво і смачно!
Покроковий рецепт
Підготуємо найголовніше – це заправку. Сметану покласти в миску.
Туди ж додати майонез.
Видавити лимон. Додати рослинне масло.
Виноград нарізати на половинки. Звільнити від кісточок.
Порвати курку (філе) шматки. Нарубати дрібно волоські горіхи.
Нарізати авокадо тонкими смужками.
Перейдемо безпосередньо до салату. На плоску тарілку викласти листя китайського салату. На нього викласти нечищене часточки мандарина ( як на фото).
На цей «квітка» викласти зверху шматочки курки (філе). Змастити нашої заправкою.
На заправку зверху викласти авокадо і шпинат. Ще раз повторити те ж саме: мандарин, курка, заправка, авокадо, шпинат – шарами. Зверху прикрасити половинками винограду. Посипати нарізаними горіхами і свіжомеленим перцем. Салат готовий! Приємного апетиту!