Блюдо складається з доступних інгредієнтів, які майже завжди є на кухні в кожної господині.
Інгредієнти
Капуста червонокачанна – 450 г | |
Морква – 200 г | |
Цибуля – 150 г | |
Перець болгарський – 100 г | |
Часник – 1 зубчик | |
Томатний сік – 250 г | |
Соус соєвий – 10 г | |
Олія оливкова (для смаження) – 10 г | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком |
Рецепт підходить для тих, хто на дієті і не тільки! Дуже смачний, легкий, а головне, швидкий у приготуванні салат.
Покроковий рецепт
Нарізати овочі. Як вони будуть нарізані – не має значення, головне, не дуже крупно, щоб страва не готувалася дуже довго.
Потім обсмажуємо всі інгредієнти на оливковій олії. Якщо немає оливкової, можна взяти рослинне. Змішати обсмажені овочі в сковороді.
Додати зубчик часнику, чорний мелений перець, сіль і соєвий соус.
Тушкувати на повільному вогні до готовності.
Викласти готову страву на тарілку, додати зелень. Приємного апетиту!