Салат з червонокачанної капусти Фіолетова фантазія (теплий)

Салат з червонокачанної капусти Фіолетова фантазія (теплий) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо складається з доступних інгредієнтів, які майже завжди є на кухні в кожної господині.

Інгредієнти

Капуста червонокачанна – 450 г
Морква – 200 г
Цибуля – 150 г
Перець болгарський – 100 г
Часник – 1 зубчик
Томатний сік – 250 г
Соус соєвий – 10 г
Олія оливкова (для смаження) – 10 г
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Салат з червонокачанної капусти “Фіолетова фантазія” (теплий)

Рецепт підходить для тих, хто на дієті і не тільки! Дуже смачний, легкий, а головне, швидкий у приготуванні салат.

Покроковий рецепт

Нарізати овочі. Як вони будуть нарізані – не має значення, головне, не дуже крупно, щоб страва не готувалася дуже довго.

Потім обсмажуємо всі інгредієнти на оливковій олії. Якщо немає оливкової, можна взяти рослинне. Змішати обсмажені овочі в сковороді.

Додати зубчик часнику, чорний мелений перець, сіль і соєвий соус.

Тушкувати на повільному вогні до готовності.

Викласти готову страву на тарілку, додати зелень. Приємного апетиту!