Червона риба відноситься до тих сортів, яку можна солити, запікати і робити з неї всілякі закуски. Пропонуємо ознайомитися з рецептом простий у приготуванні закуски.
Покроковий рецепт
Приготуйте васабі і приправте червону рибу гострої пряністю.
Надішліть смажитися рибу на відкритому вогні або аерогрилі.
У мисці змішайте оливкова олія, оцет, сік лайма, сіль і трави з допомогою виделки. Вийшла заправка.
Огірок, помідори, червоний солодкий перець дрібно поріжте. Червоний цибулю поріжте кільцями.
Змішайте овочі і кукурудзу.
Викладіть на салат рибу, попередньо розділену на шматочки (це легко зробити за допомогою виделки).
Заправте салат раніше приготовленої заправкою, акуратно перемішайте.
Ви можете подавати рибний салат негайно або залишити на 5 хвилин, щоб інгредієнти трохи промариновались. Перед подачею прикрасьте салат зеленню.