Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами

Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Червона риба відноситься до тих сортів, яку можна солити, запікати і робити з неї всілякі закуски. Пропонуємо ознайомитися з рецептом простий у приготуванні закуски.

Покроковий рецепт

Приготуйте васабі і приправте червону рибу гострої пряністю.

Надішліть смажитися рибу на відкритому вогні або аерогрилі.

У мисці змішайте оливкова олія, оцет, сік лайма, сіль і трави з допомогою виделки. Вийшла заправка.

Огірок, помідори, червоний солодкий перець дрібно поріжте. Червоний цибулю поріжте кільцями.

Змішайте овочі і кукурудзу.

Викладіть на салат рибу, попередньо розділену на шматочки (це легко зробити за допомогою виделки).

Заправте салат раніше приготовленої заправкою, акуратно перемішайте.

Ви можете подавати рибний салат негайно або залишити на 5 хвилин, щоб інгредієнти трохи промариновались. Перед подачею прикрасьте салат зеленню.