Салат з ковбасою, авокадо, пармезаном і грушами

Салат з ковбасою, авокадо, пармезаном і грушами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Листя салату помити і добре витерти рушником. Порвати руками на шматки і розкласти на тарілці. Трохи присолити.

2. Авокадо очистити, розрізати навпіл, прокрутити половинки в різні сторони і видалити кісточку. Нарізати скибочками, розкласти на салат.

3. Болгарський перець помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати тонкими смужками. Викласти на салат.

4. Салямі нарізати тонкими кільцями, а можна купити вже готову нарізану. Красиво розкласти на листя салату між скибочками овочів.

5. Зверху нарізати тонкими смужками пармезан.

6. Приготувати заправку – змішати оливкову олію з бальзамічним оцтом.

7. Полити салат овочевий салат з грушею і ковбаскою заправкою.