1. Листя салату помити і добре витерти рушником. Порвати руками на шматки і розкласти на тарілці. Трохи присолити.
2. Авокадо очистити, розрізати навпіл, прокрутити половинки в різні сторони і видалити кісточку. Нарізати скибочками, розкласти на салат.
3. Болгарський перець помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати тонкими смужками. Викласти на салат.
4. Салямі нарізати тонкими кільцями, а можна купити вже готову нарізану. Красиво розкласти на листя салату між скибочками овочів.
5. Зверху нарізати тонкими смужками пармезан.
6. Приготувати заправку – змішати оливкову олію з бальзамічним оцтом.
7. Полити салат овочевий салат з грушею і ковбаскою заправкою.