Салат з ковбасою, авокадо, пармезаном і грушами

Салат з ковбасою, авокадо, пармезаном і стиглими грушами – для тих, хто не боїться яскравих смаків

Інгредієнти

Листя салату – 1 пучок
Салямі – 80 гр.
Авокадо – 2 шт.
Болгарський перець – 1/2 шт.
Сир Пармезан – 50 г
Оливкова олія – 3 ст. л.
Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з ковбасою, авокадо, пармезаном і грушами

Вишуканий, з безліччю різних за кольором, смаком і текстурою інгредієнтів, при цьому абсолютно простий у приготуванні. Так що навіть сама недосвідчена господиня зможе здивувати себе і свого коханого, подавши такий чудовий салат на романтичну вечерю

Покроковий рецепт

1. Листя салату помити і добре витерти рушником. Порвати руками на шматки і розкласти на тарілці. Трохи присолити.

2. Авокадо очистити, розрізати навпіл, прокрутити половинки в різні сторони і видалити кісточку. Нарізати скибочками, розкласти на салат.

3. Болгарський перець помити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати тонкими смужками. Викласти на салат.

4. Салямі нарізати тонкими кільцями, а можна купити вже готову нарізану. Красиво розкласти на листя салату між скибочками овочів.

5. Зверху нарізати тонкими смужками пармезан.

6. Приготувати заправку – змішати оливкову олію з бальзамічним оцтом.

7. Полити салат овочевий салат з грушею і ковбаскою заправкою.

Дивіться також:  Салат Буряковий шампіньйон