Салат порційний Оселедець під шубою

Салат порційний Оселедець під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат “Оселедець під шубою” – цей салат завжди буде актуальним для будь-якого заходу. Рецепт простий і не змусить вас витрачати на нього багато часу.

Інгредієнти

Філе оселедця шматочками в олії – 200 г
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Буряк – 1 шт.
Картопля – 5 шт. Невеликих
Майонез – 200 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Яйце куряче – 1 шт. Для сервірування страви
Сир твердий – 100 г Для сервірування страви
Оцет – 3 ст. л.
Цукор – 1 ч. л.

Як приготувати Салат порційний “Оселедець під шубою”