Салат з крабовим мясом і кукурудзою

Салат з крабовим мясом і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий салат, який прикрасить будь-яке святкове застілля. Основним інгредієнтом в пропонованому салаті є крабове м’ясо, ну, а смаковий тон йому задає консервована кукурудза.

Інгредієнти

Крабове м’ясо – 100 г
Яйце куряче – 2 штуки
Сир – 100 г
Кукурудза консервована – 150 г
Рис – 1 / 3 склянки
Майонез – 3 ст. ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з крабовим м’ясом і кукурудзою

Для того, щоб приготувати нескладний за своєю рецептурою салат з крабовим м’ясом і консервованою кукурудзою, потрібно заздалегідь відварити для страви рис і курячі яйця. При варінні рис трохи приправити сіллю. Готовий рис відкинути на сито і промити під холодною водою. Така процедура дозволить на злипатися зернышкам рису в салаті. Зварені круто курячі яйця потрібно поставити під холодну воду, так вони будуть очищати від шкаралупи без проблем. До речі, в цьому салаті крабове м’ясо можна замінити крабовими паличками. Коли всі потрібні для салатного страви інгредієнти будуть готові, можна приступати до подрібнення.

Покроковий рецепт

На обробну дошку перекладаємо крабове м’ясо, заздалегідь розморожене. Нарізаємо продукт у формі соломки. Нарізку з краба відправляємо по містку миску.

Переправляємо до крабовою нарізці відварений рис.

Тепер нам потрібно терка. З допомогою неї подрібнимо для салату твердий сир. Сирну стружку додаємо до інгредієнтів в миску.

Очищені від шкаралупи курячі яйця подрібнюємо у формі кубиків. Переправляємо яєчну нарізку до компонентів салату. Консервовану солодку кукурудзу спочатку відкидаємо на сито, щоб злити зайву рідину, а потім викладаємо в миску.

В якості заправки для нашого салату з крабовим м’ясом будемо використовувати майонез. Можна змішати зі сметаною, так смак салату буде ніжніше. Перемішуємо інгредієнти салату, за необхідності присаливаем, можна трохи поперчити.

Смачний салат з крабовим м’ясом і консервованою кукурудзою готовий! Подавати його можна в загальному салатнику або розкласти порційно по креманкам. Приємного всім перекусу!