Легкий, освіжаючий салат з кукурудзою-гриль і креветками. Доповнює салат огірок і помідори черрі
Інгредієнти
креветки – 100 г | |
помідори черрі – жменя | |
огірок – 1 | |
перець халапеньо – 1 | |
червоний цибуля – 1/4 головки | |
кінзи, дрібно нарізаної – 1 ложка | |
петрушки, дрібно нарізаною – 1 ложка | |
оливкової олії – 2 столові ложки | |
сіль і перець – за смаком | |
лимонного соку – 3 – 4 чайних ложки |
Святкова закуска з приготуванням, якою впоратися кожен. Подають кукурудзяний салат з креветками охолодженим.
Покроковий рецепт
Креветки відварити або обсмажити до готовності і очистити.
У перцю халапеньо видалити насіння, дрібно нарізати кубиками.
Помідори черрі порізати навпіл, огірок нарізати кубиками.
Кукурудзу укласти прямо на сковороду гриль і смажити на середньому вогні. Готувати близько 10 – 12 хвилин, обертаючи кожні кілька хвилин, поки всі сторони не стануть трохи обвугленими. Потім зрізати зерна кукурудзи в чашу.
Додайте в чашу до кукурудзі помідори, огірок, креветки.
Додайте зелень і всі залишилися інгредієнти, перемішайте салат.
Накрийте чашу і поставте в холодильник не менше ніж за годину до подачі на стіл.