Полуниця з куркою – відмінне поєднання для салату. Обов’язково варто спробувати його приготувати, адже доповнює страву цікава заправка.
Потрібно:
– по 300 г курки, полуниці;
– 100 г соєвих паростків;
– по парі ложок оливкової олії, соєвого соусу, оцту;
– імбир, перець з сіллю.
Приготування:
1. Курку ріжуть шматочками, перчать і солять, обсмажують на олії до утворення апетитною скоринки. Остуджують.
2. Полуниці промивають, кожну ягідку звільняють від листочків, розрізають навпіл. Полуницю змішують з соєвими паростками, куркою, подрібненим імбиром.
3. Потім готують салатну заправку. Для цього соєвий соус змішують з оцтом, оливковою олією, перчать за смаком.
Салат залишається полити готовим соусом, перемішати і при бажанні оформити гілочками свіжої зелені.