Ситний салат з курячим філе, м’ясистими помідорами і ніжними персиками, заправлений йогуртом і гірчицею
Інгредієнти
Куряче філе запечене – 1 шт. | |
Персик – 1 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Салат – 1 пучок | |
Йогурт – 50 мл | |
Гірчиця французька – 2 ст. л. |
Простий і швидкий у приготуванні салат з готовим курячим філе, помідорами і персиками під гірчично-йогуртовій заправкою, зате гарне оформлення страви робить його святковим і дуже ефектним
Покроковий рецепт
1. Листя салат добре промити і обсушити рушником. Порвати і красиво розкласти на тарілці.
2. Персик помити, також обсушити. Розрізати навпіл, видалити кісточку і нарізати часточками. Розкласти по листю салату.
3. Куряче філе нарізати скибочками і розкласти між шматочками персика. Філе у нас вже готове – таке можна купити в будь-якому супермаркеті.
4. Помідори помити, витерти на сухо і нарізати часточками, так само як персик. Розкласти по колу між шматочками персика і курки.
5. Йогурт змішати з гірчицею і сіллю. Полити салат заправкою.
6. Такий салат стане центральною стравою будь-якого столу.