Склад:
– філе куряче;
– помідори чері 5 шт.;
– часточки ананаса;
– малина;
– лист салату;
– зелень базиліка.
Для заправки:
– оцет бальзамічний;
– оливкова олія;
– мед;
– сіль;
– перець.
Приготування.
Візьмемо куряче філе, наріжемо їх на брусочки, а потім на кубики. Викладаємо м’ясо на заздалегідь розігріту сковороду. Готуємо філе на середньому вогні, періодично помішуючи. Як тільки шматочки почнуть зарумяниваться, додаємо часточки ананаса. Філе з ананасом готово. Відставляємо.
Приступимо до приготування заправки.
Беремо ємність, виливаємо в неї бальзамічний оцет, оливкова олія і мед. І з допомогою віночка збиваємо до стану емульсії. Заправка готова.
Займемося подрібненням салату.
У ємність рвемо лист салату. Додаємо листочки базиліка, трошки залишаємо на оформлення. Нарізаємо чері часточками.
Все готово, щоб ми почали збирати блюдо.
Перед самою подачею зелень заправляємо оливковою олією. Додаємо трошки часточок чері і злегка перемішуємо.
Викладаємо салат на центр блюда. Потім філе куряче з ананасом. По краях зубчики чері. Зверху кладемо малину.
І останній штрих. Заправляємо соусом і оформляємо зеленню базиліка.
Салат готовий. Приємного апетиту.