Легкий, але ситний салат з сезонних овочів та курячого філе – що може бути краще для корисного вечері
Покроковий рецепт
1. Капусту помити, обсушити і тонкий нарізати. Трохи посолити і пом’яти руками. Розкласти по тарілках.
2. Помідори помити, обтерти і нарізати часточками, поділивши кожен на 8 частин. Красиво розкласти по колу на тарілці.
3. Куряче філе розрізати вздовж на дві частини, відбити, посолити і підсмажити на сковороді. Порізати смужками і розкласти між часточками помідорів. Можна взяти покупне готове філе.
4. Зелений лук, який вже має білі головки добре промити, просушити від вологи і порізати кільцями. Розсипати по салату.
5. Приготувати заправку – рослинна олія змішати з соєвим соусом. Полити нею салат.