Салат з пекінської капусти і курячого філе

Салат з пекінської капусти і курячого філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний салат з насиченим смаком стане відмінним доповненням обіду або вечері.

Інгредієнти

куряче філе – 2 шт.
чорний хліб – 3,4 шматочка.
яйця курячі – 2 шт.
капуста пекінська – 300 гр.
жовток курячий – 1 шт.
рослинне масло – 100 мл
сік лимона – 1ст.л.
спеції – за смаком.
соєвий соус – 1ст.л.

Як приготувати Салат з пекінської капусти і курячого філе

У зимовий період на зміну салатів зі свіжих овочів, приходить соковита і ніжна пекінська капуста. Яка за своїм вітамінним складом нітрохи ні гірше. А з’єднати її можна, з чим душа забажає. Вона чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. Сьогодні буду готувати салат з курячим філе, сухариками та пекінською капустою. Заправлю домашнім майонезом. Салат виходить дуже ніжним, смачним і ситним.

Покроковий рецепт

Для початку приготуємо сухарики. Для цього візьміть кілька шматочків хліба, наріжте їх невеликими кубиками. Приправте спеціями (я брала сіль, чорний мелений перець, паприку) і побризкайте оливковою або рослинним маслом. Поставте сухарики в розігріту до 150 градусів духовку і запікайте 5 хвилин, до рум’яної скоринки.

Тепер приготуємо курку. Філе замаринуйте в спеціях і в соєвому соусі. Обсмажте на розпеченій сковороді до готовності. Остудіть і нарубаєте невеликими шматочками.

Для приготування домашнього майонезу візьміть сире яйце. Відокремте білок від жовтка. Використовувати будемо тільки жовток. Збийте один жовток з дрібкою солі і цукру віночком. Поступово по столовій ложці додайте рослинне масло, в цілому повинно піти 100 мілілітрів масла. В кінці додайте одну столову ложку лимонного соку. Кількості цього майонезу досить буде, щоб заправити три таких салату.

Відваріть, остудіть і наріжте курячі яйця. Нарвете вже чисту і суху пекінську капусту в блюдо для салату. Додайте яйця і курку.

Потім додати сухарики і приправити салат майонезом. Все перемішайте. Приємного апетиту.