Курячий салат з маринованими печерицями та морквою

Морква в цьому салаті використовується сира, але смачніше буде, якщо ви візьмете корейську моркву.

Інгредієнти

мариновані шампіньйони – 350 грам
кам’яна сіль тонкомолота – за смаком
велика соковита морква – чотири штуки
очищені часточки часникові – дві штуки
легкий майонез – за смаком
куряче філе без шкіри – 600 г

Як приготувати Курячий салат з маринованими печерицями та морквою

У літнє повсякденне меню можна включити курячий салат з маринованими печерицями та морквою.

Покроковий рецепт

У великій каструлі закип’ятити достатню кількість відфільтрованої води, за смаком посолити її, потім відварити в ній добре промите куряче філе.

Як тільки куряче м’ясо буде готове, нарізати тоненькими смужками або маленькими кубиками і перекласти в невеликій салатник.

Скибочками нарізати мариновані шампіньйони. Що ж стосується моркви, то її потрібно почистити, потім крупно натерти. (мені більше подобається цей салат із корейської морквою, спробуйте додати її).

Після цього всі вищеназвані інгредієнти відправити в салатник, додати тертий часник, а також майонез.

За смаком посолити приготований курячий салат з печерицями та морквою. Прикрасити його за своїм розсудом і подавати в охолодженому вигляді.

Дивіться також:  Листковий салат з куркою і виноградом