Салат з маринованих печериць з авокадо і креветками

Салат з маринованих печериць з авокадо і креветками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний і ароматний грибний салат з авокадо і креветками. Прикрасить собою святкове застілля. Готується дуже швидко.

Інгредієнти

Гриби мариновані – 150 грам
Креветки – 150 грам
Авокадо – 1 шт.
М’ята свіжа – жменя
Лимонний сік – 1/2 лимона
Масло рослинне – 2 столові ложки
Перець з сіллю – за смаком

Як приготувати Салат з маринованих печериць з авокадо і креветками

Салат на швидку руку з маринованих печериць з додаванням авокадо і варених креветок – стане поличкою-виручалочкою на вашому столі, так як готується швидко, а виходить дуже смачно!

Покроковий рецепт

1. Гриби подрібнюють, якщо вони дуже великі, якщо дрібні залишають так і складають в салатник.

2. Авокадо очищають від шкірки, видаляють кісточку і нарізати невеликими кубиками. Збризкують лимонним соком, щоб авокадо не потемніло.

3. Листочки м’яти промивають і обсушують на паперовому рушника.

4. Креветки очищають (хвостики залишають). Варять в злегка підсоленій воді хвилини 3. Виловлюють і остуджують.

5. Всі інгредієнти змішують: креветки, авокадо, гриби і листя м’яти (якщо вони великі, поріжте їх).

6. Заправляють салат олією, змішаним з соком лимона. Перчать і солять вже за смаком, можна приправити сушеним часником для пікантності.

7. Подавати салат з авокадо з креветками та грибами можна відразу. Приємного апетиту!