Легкий і смачний салат готується дуже швидко.
Інгредієнти
капуста пекінська 300 г | |
перець болгарський – 1 шт | |
крабові палички – 100 г | |
кукурудза – 0,5 банки | |
майонез – 3 ст л | |
сіль – за смаком |
Люблю пекінську капусту, бо вона ніжна і соковита. А варіантів приготування салатів з неї безліч. Ось один з варіантів, який мені подобається готувати. Для цього салату не треба нічого варити. З приготуванням такого салату впорається кожен.
Покроковий рецепт
В першу чергу беремо пекінську капусту. При необхідності прибираємо зіпсовані листочки, якщо раптом є такі. Споліскують проточною водою і нарізаємо соломкою.
Болгарський перець я намагаюся взяти червоний, щоб салат вийшов більш яскравий, але можна брати будь-якого кольору. Його миємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо дрібними кубиками і додаємо до пекінської капусти.
Наступний крок це крабові палички. Видаляю упаковку і теж нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо в миску до капусти і болгарського перцю.
Залишилося відкрити банку кукурудзи, злити воду і половину банки додати в салат.
Зовсім трохи посолити, перемішати, додати майонез ще раз перемішати і можна подавати до столу. Додавати сіль і майоенз краще безпосередньо перед подачею, щоб салат не стек.