Простий салат з яловичини з дайконом

Простий салат з яловичини з дайконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясний салат з яловичини і дайкона – смачний і простий у приготуванні.

Інгредієнти

великий і дуже соковитий дайкон – 1 шт. (250 г) білий редис
варена яловичина – 350 г
кунжутне масло або олія – за смаком
цибуля солодкий (червоний) – 1/2 головки
очищені зубчики часнику – 1-2 шт.
подрібнений перець чорний – за смаком
сіль – за смаком
зелень – за бажанням

Як приготувати Простий салат з яловичини з дайконом

Салат, приготований з соковитого дайкона і відвареної яловичини, виходить легким, а також ситним і цікавим за смаком.

Покроковий рецепт

Почистити промитий дайкон, потім натерти його на спеціальній тертці для корейської моркви, далі тертий овоч перекласти в миску, посипати за смаком сіллю, ретельно перемішати, залишити під кришкою. Як тільки тертий дайкон пустить сік, потрібно злегка віджати його, потім злити виділилася рідина.

Варену яловичину остудити і розділити на окремі волокна (або порізати брусочками), додати в миску з дайконом.

У приготовлений салат з яловичини і дайкона додати порізаний червоний лук, а також тертий часник. Заправити салат кунжутним або рослинним маслом. За бажанням можна насипати пряну свіжу зелень, подрібнений перець чорний, потім все перемішати і подавати до столу.