Дивовижний салат родом з Японії представляємо вашій увазі. Гриби шиітаке відмінно поєднуються з морепродуктів, тому цей салат можна назвати ідеальним. Щоб його приготувати рекомендуємо придбати наступний набір інгредієнтів:
200 грам грибів шиітаке;
зелена цибуля – 20 грам;
три ложки соєвого соусу;
200 грам морського коктейлю;
головка червоної цибулі;
оливкова олія;
японський майонез – упаковка.
1. Гриби шиітаке необхідно промити і добре обсушити. Очистити, розрізати на дві частини.
2. Обсмажити протягом трьох хвилин на сковороді гриль. Цибулю зелену нарізати пір’ям. Додати до грибів і томити ще дві хвилини.
3. Морський коктейль повністю розморозити і трохи обсмажити на оливковій олії.
4. Остудити гриби і морепродукти. Підготувати цибулю, нарізавши кільцями.
5. Викласти в келихи шиітаке з зеленим цибулею. Після, морепродукти, червоний лук і вкрити все японським майонезом.