.
Інгредієнти
Червона риба – 150 г (сьомга) | |
Огірки – 1 шт. (середній) | |
Сир – 100 г | |
Сік лимона – 2 ч. л. | |
Оливкова олія – за бажанням | |
Цибуля порей – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомги з огірками і сиром
Покроковий рецепт
Сьомгу порізати на середні шматочки.
Огірок очистити від шкірки. Порізати на кубики.
Цибуля порей дрібно порізати.
Все закинути в глибоку миску. Додати свіжовичавленого соку лимона. Посолити, поперчити. Можна додати оливкової олії, хоча риба і так жирна. Перемішати.
Порізати сир на кубики середнього розміру (як рибу). (При відсутності сиру Фета, сир можна замінити на плавлений сирок нейтрального смаку, типу «Дружба»).
Додати в миску з салатом (з усіх інгредієнтів сир додається останнім!). Акуратно перемішати. Подавати до столу на зелених листках салату. Приємного апетиту!