Спочатку філе тріски посипають сіллю, перцем і запікають в духовці на решітці до готовності. Температура в духовці – 180 С.
Помідор розрізають навпіл, потім ще раз навпіл і нарізати четвертинками. Кінзу і перець халапеньйо дрібно рубають (у перцю видалити плодоніжки і насіння). Всі нарізані на даному етапі продукти перемішують, заправляючи соком лайма.
Пекінську капусту, 2-3 листочка, нарізають і викладають на плоску тарілку. Відкладають у бік.
Авокадо очищають від шкірки і, видаливши кісточку, нарізати великими скибочками, збризкують соком лайма, щоб не потемніло. Червоний цибулю обчищають і нарізають тонкими півкільцями.
Для заправки салату змішують 4 столові ложки сметани і гострого соусу.
Тепер збираємо салат. На тарілку з раніше вкладеної пекінською капустою рядами викладають помідори з перцем і кінзою, потім ряд шматочки тріски, червоного цибулі, і авокадо.
Зверху полити приготовленої сметанною заправкою. Салат за смаком посолити. Подавати до столу.