Салат зі свинини гриль, редиску і огірки

Салат зі свинини гриль, редиску і огірки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Салат зі свинини гриль, редиску і огірки

Салат в азіатському стилі завжди хочеться спробувати. Представлене страву ви можете сміливо подавати в якості основного, а не як закуску.
200 грам свинячої вирізки;
10 грам кукурудзяного борошна;
яйце куряче;
мелене паприка;
спеції;
50 грам редиски;
40 грам свіжого огірка;
паростки квасолі;
кунжутна олія;
винний оцет.
1. Свинину наріжте тонкими смужками. Обваляйте в збитому яйці і борошні. Обсмажте на кунжутній олії в сковороді гриль до готовності.
2. Редис і огірок наріжте тонкими слайсами.
3. Змішайте в окремій ємності паростки квасолі і слайсы овочів. Заправте спеціями, меленою паприкою і винним оцтом.
4. Кунжутне масло розігрійте в сотейнику.
5. У салат додайте м’ясо. Заправте гарячим маслом і дайте охолонути.