Капустяно-яблучний салат з сухофруктами і горішками

Капустяно-яблучний салат з сухофруктами і горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже приємний «хрусткий» легкий салатик

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 200 г
Яблуко – 1 шт.
Сухофрукти – пів жмені
Горішки – пів жмені
Мед – 1 ч. ложка
Яблучний оцет – 3 ст. ложки
Олія оливкова – 1-2 ст. ложки
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Зелена цибуля – 2-3 пера

Як приготувати Капустяно-яблучний салат з сухофруктами і горішками

Капустяний салат з яблуком і горішками – це легка і смачна закуска з капусти з додаванням сухофруктів і горіхової суміші.

Покроковий рецепт

Отже, підготуйте капусту і яблуко. Капусту необхідно дрібно нашаткувати, а яблуко, видаливши серцевину, нарізати невеликими кубиками.

Горішки і сухофрукти, за бажанням, подрібнити. Зелену цибулю дрібно посікти.

У великій чаші змішати шинковану капусту, додати яблучного оцту і потиснути капусту руками, щоб вона стала м’якою.

Тепер в чашу можна додати всі інгредієнти і добре перемішати салат.

Пробуйте на смак салат. За необхідності, додайте більше або менше солі і перцю. Подавайте до столу. Приємного апетиту!