Капустяний салат з яблуком і горішками – це легка і смачна закуска з капусти з додаванням сухофруктів і горіхової суміші.
Покроковий рецепт
Отже, підготуйте капусту і яблуко. Капусту необхідно дрібно нашаткувати, а яблуко, видаливши серцевину, нарізати невеликими кубиками.
Горішки і сухофрукти, за бажанням, подрібнити. Зелену цибулю дрібно посікти.
У великій чаші змішати шинковану капусту, додати яблучного оцту і потиснути капусту руками, щоб вона стала м’якою.
Тепер в чашу можна додати всі інгредієнти і добре перемішати салат.
Пробуйте на смак салат. За необхідності, додайте більше або менше солі і перцю. Подавайте до столу. Приємного апетиту!