Розбити в глибоку тарілку одне яйце, влити до компоненту молоко і ложку гострого чилі соусу. Збити суміш віночком.
Два тостовых хліба змастити майонезом, ще дві скибочки – зерновий гірчицею.
Покрити дві скибочки хліба, змащені майонезом, кружечками моцарелли.
Шматочки хліба, змащені гірчицею, посипати рубаною петрушкою. Скласти тостовий хліб у два сендвіча.
Швидко занурити сендвічі в суміш з молока, соусу і цілісного яйця. Обсмажити сендвічі з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подавати сендвічі гарячими до сніданку або перекусу.
Такий сендвіч ситний, ароматний, з розтягнутою моцарелою всередині ідеальні до чаю або ягодному соку. Приємного апетиту!