Шоколадний бісквітний торт

Шоколадний бісквітний торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижний пишний бісквіт з ніжним вершковим кремом не залишить байдужим всіх ласунів.

Покроковий рецепт

Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо з цукром і ваніллю окремо до піків. Какао змішуємо з борошном потім спочатку додаємо жовтки в борошно з какао і половину білкової маси все ретельно перемішуємо і доповідаємо наші білки, що залишилися перемішавши все заливаємо на деко змащений маслом або ж можна підстелити пергамент, випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів, готовність перевіряємо сірником.

Дістаємо наш готовий шоколадний корж чекаємо коли охолоне, далі ріжемо його на дві рівні частини.

Тепер готуємо крем. Для цього нам потрібно у вершки додати молоко, цукор і 5 ложок какао. Збити до густого кремоподібного стану.


Змащуємо наш торт кремом і він готовий. За бажанням його можна прикрасити, як вам підкаже ваша фантазія.