Ретельно збити яйця з цукром в міцну бежеву піну.
Всипати розпушувач з борошном, просіяні тричі, додати ваніль за смаком, а також – просіяне какао.
Злити сироп з консервованої вишні і ягоди відкинути на друшляк. Якщо ж ягоди свіжі, потрібно обваляти вишню в крохмалі – кукурудзяному або картопляному. Змастити форму для випічки вершковим маслом, всипати вишню.
Залити вишню тестом, трохи потрясти. Відправити десерт в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до сухої дерев’яної шпажки – не менше, ніж 35 хвилин.
Подавати нарізані на шматочки пиріг до чаю або кави, полив шоколадним мусом або згущеним молоком. Приємного апетиту!