Різноманітність пудингів дивує, але ми розповімо про рецепт приготування шоколадного пудингу з додаванням фісташок.
Інгредієнти
Шоколад темний – 150 грам | |
Молоко – 1 літровий пакет | |
Манка – 100 грам | |
Масло вершкове – 3 столові ложки | |
Цукровий пісок (коричневий) – 1 столова ложка | |
Фісташки – 50 грам |
Усе життя ми з задоволенням їмо солодкі страви. Їх так багато, що всіх і не спробувати. Але треба до цього прагнути;). Ми далі хотіли б запропонувати Вам рецепт одного з найпопулярніших солодких страв – пудингу.
Різноманітність пудингів також дивує, але ми розповімо про рецепт приготування шоколадного пудингу з додаванням фісташок.
Покроковий рецепт
Беремо фісташки. Нарізаємо їх як можна дрібніше. Відкладаємо в сторону.
Дістаємо чашу від блендера. У неї ламаємо руками шоколад на маленькі шматочки і подрібнити за допомогою блендера.
Далі беремо каструльку. У неї помістимо молоко, масло, цукор і шоколад. На плиту – кип’ятимо, не забуваючи помішувати. Потрібно домогтися, щоб шоколад повністю розчинився в молоці.
Після чого тоненькою цівкою засипаємо манку і, весь час помішуючи, варимо протягом 3 хвилин.
Дістаємо формочки для пудингу. Викладаємо в них масу і ставимо в прохолодне місце охолоджуватися на 2 години (якщо формочки невеликі, то менше).
Перед безпосередньою подачею посипаємо пудинг фісташками і наш десерт готовий до вживання! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!