Шоколадний торт

Шоколадний торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний шоколадний тортик, який можна приготувати на свято.

Інгредієнти

яйця курячі – 3 штуки
борошно – 50 грам ( 5 столових ложок)
цукор – 30 г (3 столові ложки).
вершкове масло – 50 грам
шоколад – 100 грам (1 плитка). Можна використовувати будь-шоколад
прикраса – 100 – 200 грам Можна взяти фрукти, кондитерську посипання, шоколад, мармелад і так далі

Як приготувати Шоколадний торт

Рецепт смачного тортика з шоколаду. Готувати його зовсім нескладно і це не займе багато часу. Якщо тортик красиво прикрасити, то він підійде для свята або в якості подарунка.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 267 кілокалорій.
Білки: 6 грам.
Жири: 16 грам.
Вуглеводи: 25 грам.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт

1. Необхідно приготувати інгредієнти: яйця,шоколад, борошно, олія, цукор.


2. Змішуємо масло і шоколад. Топимо ці продукти н водяній бані 7 хвилин.

3. У розтоплені шоколад і масло додаємо цукор і борошно, розбиваємо яйця. Все добре збиваємо. Для цього краще використовувати міксер. Форму для випічки змащуємо маслом, виливаємо в неї суміш.

4. Ставимо форму в духовку при температурі 220 градусів на 30 хвилин.

5. Потім дістаємо і прикрашаємо фруктами, шоколадом, посипкою, мармеладом і так далі. У цьому рецепті для прикраси взята цукрова пудра.
Наш тортик з шоколаду готовий! Приємного апетиту!