Шоколадний торт

Шоколадний торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Необхідно приготувати інгредієнти: яйця,шоколад, борошно, олія, цукор.


2. Змішуємо масло і шоколад. Топимо ці продукти н водяній бані 7 хвилин.

3. У розтоплені шоколад і масло додаємо цукор і борошно, розбиваємо яйця. Все добре збиваємо. Для цього краще використовувати міксер. Форму для випічки змащуємо маслом, виливаємо в неї суміш.

4. Ставимо форму в духовку при температурі 220 градусів на 30 хвилин.

5. Потім дістаємо і прикрашаємо фруктами, шоколадом, посипкою, мармеладом і так далі. У цьому рецепті для прикраси взята цукрова пудра.
Наш тортик з шоколаду готовий! Приємного апетиту!