А-ля “солодка шоколадна ковбаска” тільки у вигляді красивого тортика, який не соромно подати до будь-якого свята!

Інгредієнти
| Печиво – 3 пакети (по 120 грам кожна) | |
| Для шоколадного соусу | |
| Цукор – 1 чашка | |
| Какао-порошок – 1/2 склянки | |
| Вода – 1/2 склянки | |
| Масло несолоне – 2/3 склянки | |
| Кава – 1/2 чайної ложки | |
| Ванільна есенція – 1 чайна ложка | |
| Для крему-ганаша | |
| Вершки жирні – 1 / 2 склянки | |
| Нарізаний шоколад – 100 грам | |
| Для прикраси | |
| Шоколадними цукерками, шоколадною стружкою, рубленими смаженими горішками – на розсуд |
