Шоколадно-горіховий торт

Шоколадно-горіховий торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Готуємо тісто для шоколадного торта. Для цього білки відділяємо від жовтків і збиваємо до утворення білої пінки.


Інші інгредієнти для тіста змішуємо (борошно пшеничне, борошно вівсяне, жовтки, сметану, арахіс, розпушувач). До отриманої маси акуратно додаємо збиті білки.

випікати 5-7 хвилин

Далі випікаємо коржі. У мене форма діаметром 20 см. Ділимо отримані тісто на 3 частини. Випікаємо в духовці при 180 градусах 5-7 хвилин. Перевіряємо готовність коржів старим способом, за допомогою зубочистки. Проткнути корж зубочисткою, якщо зубочистка суха, то корж готовий.

Поки випікаються корж, готуємо смачний крем. Для приготування крему необхідно зазначені інгредієнти змішати блендером.



Потім з’єднуємо тортик. Кожен коржик просочуємо кремом і посипаємо какао. Найсмачніший горіхово-шоколадний торт готовий. Приємного апетиту!