Шоколадо-арахісова помадка з горішками (щербет в мікрохвильовці)

Шоколадо-арахісова помадка з горішками (щербет в мікрохвильовці) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Форму накрийте фольгою і змажте жиром.

2. Для першого шару змішайте в ємності шоколадну стружку, масло і згущене молоко. Поставте масу прогріватися на 60 секунд в СВЧ. Після, перемішайте і прогрійте ще тридцять секунд.

3. Розподіліть по формі рівним шаром масу. Поставте масу в холодильник застигати.

4. А поки підготуйте арахіс. Краще його обсмажити на сковороді, щоб він розкрив свій смак. Так і лушпиння легко зніметься. Подрібніть горішки ножем або в блендері.

5. Для наступного шару в іншій ємності змішайте арахісове масло з олією і екстрактом ванілі. Відправте в НВЧ на 45 секунд. Після, розмішайте, всипте цукрову пудру і 1/3 подрібнених горіхів. Знову розмішайте масу і вилийте поверх шоколадного шару.

6. Посипте десерт залишилися горіхами. Поставте охолоджуватися.

7. Готовий десерт розріжте на квадрати і подавайте до столу.