Штрудель з маком

Це дуже легкий рецепт штруделя, який не вимагає особливих умінь в кулінарії.

Інгредієнти

тісто – 150г
куряче яйце – 2шт
цукор – 80
ванільний цукор – 1шт
мак – 200г

Як приготувати Штрудель з маком

Пропоную вам приготувати изисканный десерт,а саме – штрудель з незвичайною маковою начинкою. Випічка вийде дуже хрустячей. Цей десерт ідеально підходить для чаювання.

Покроковий рецепт


Готуємо начинку.Висипаємо в блендер мак, звичайний цукор, ванільний цукор і яйце. Збиваємо до однорідної консистенції. Начинка готова.


Тісто тонко розкачуємо товщиною 2мм і зверху викладаємо начинку, залишаючи з кожного боку по 2 см чистого тесту.

Загинаємо тісто всередину з двох сторін і згортаємо рулет.

Рулет змащуємо збитим яйцем і прикрашаємо маком.Запікаємо при температурі 160ºC протягом 40 хвилин.


Штрудель нарізаємо на порції і подаємо теплим . Приємного чаювання!

Дивіться також:  Дріжджове тісто для хрусткого хліба в хлібопечі