Швидка проста, але не менш смачна піца з пекінською капустою, сардельками і помідорами
Інгредієнти
Тісто для піци – 300 гр. | |
Сардельки – 3 шт. | |
Пекінська капуста – ½ головки | |
Сирний сир – 100 гр. | |
Кетчуп – 100 мл | |
Помідори – 2 шт. | |
Пармезан – 100 гр. | |
Твердий сир – 250 гр. |
Сьогодні у нас буде не зовсім звичайна піца. Італійці дуже люблять піцу з зеленню. Нас же крім руколи і базиліка рідко використовують ще якусь. Італійці ж кладуть в піцу абсолютно різні салати: лолло россо, лолло б’янко, айсберг, ромен та ін. Ось я і подумала – а чому б і собі не спробувати використовувати який-небудь цікавий, нехарактерний для піци інгредієнт. І вибрала пекінську капусту. А ще соус в нас буде також не простий – сирний сир, змішаний з кетчупом. Пробуємо
Покроковий рецепт
1. Розкачати тісто для піци, викласти на деко і запекти в духовці при 220 градусів 10-15 хвилин. Змішати в мисці сирний сир і кетчуп. Змастити соусом піцу.
2. Пекінську капусту помити, добре обсушити від води і тонко нарізати. Розкласти на соус.
3. Зверху присипати натертим на крупній тертці пармезаном.
4. Помідори помити, витерти і нарізати тонкими кільцями. Покласти на капусту.
5. Сардельки порізати тонкими кружечками. Розкласти помідори.
6. Сир натерти на курної тертці і посипати піцу
7. Запекти в духовці при 180 градусах ще 15 хвилин.