Швидка шарлотка грушами

Швидка шарлотка грушами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Швидка шарлотка грушами

В силу своєї завантаженості і в ритмі міста на кулінарію і приготування перших, других страв немає часу, а здивувати гостей чимось смачним хочеться. Є швидкий і простий рецепт приготування шарлотки з грушами. Готується він за 30 хвилин, а виходить дуже смачно. Для цього потрібно взяти:

вершкового масла;

цукру;

кориці;

2 яйця;

борошна;

молока;

150 грам волоських горіхів;

1 грушу;

1 ст. л. меду.

Для прискорення процесу приготування потрібно відразу включити духовку і встановити температуру 190 градусів.

У глибокій мисці для тіста змішати яйця, пів склянки молока і цукру, потім збити до збільшення об’єму. До яєчно-молочної маси додати вершкове масло і половину волоських горіхів. Волоські горіхи можна подрібнити з допомогою ножа. До всіх інгредієнтами додати борошно і замістити тісто.

Грушу розрізати по полам і вирізати серцевину, потім нарізати тонкими часточками.

У підготовлену форму влити тісто і зверху викласти скибочки груші у формі сонечка, потім посипати горіхами.

Випікається заливна шарлотка з груші 30 хвилин. Готового пирога дати трохи охолонути і вийняти з форми. Подається шарлотка гарячої, попередньо змащений медом або тертим шоколадом.