Швидке тірамісу з апельсином

Швидке тірамісу з апельсином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вирішив я взяти цей рецепт, так як в ньому присутній апельсин. У мене алергія на нього, тому я його не буду, але торт вийшов відмінний

Інгредієнти

Печива Савоярді – 15 шт.
Кава Капучіно – 250 мл. Можна брати будь-який вид
Апельсин – 1 шт. Беріть свіжий
Маскарпоне – 500 р.
Шоколад – 100 гр. Найкраще підійде гіркий
Ванілін – 1 ч. л.
Цукор – 3 ч. л Цукор беріть за смаком

Як приготувати Швидкий тірамісу з апельсином

Вчора знайшов у мами книгу рецептів від якоїсь Алли Мугашвили. Стало цікаво, і я попросив її подарувати книгу мені. Мама, звичайно, не відмовила. Так от, на першій сторінці знайшов цей рецепт, називається “Як нагодувати сім’ю тірамісу за 20 хвилин”. Вийшло у мене, по правді кажучи 30 хвилин. Тірамісу вийшов ніжним і приємним на смак, і, хай вся родина нагодована і всі задоволені.

Покроковий рецепт

Укладаємо печива в піалу, заповнюючи верхній і нижній шар. Я кладу по вертикалі в нижній частині і по горизонталі-у верхній.

Розбавляємо кава з цукром, і виливаємо на печива. Слідкуйте за тим, щоб кожне печиво було досить просякнуте в каву.

Вичавлюємо сік з апельсина, решта цедра не потрібна

Змішуємо сир, цукор і ванілін. Також додаємо апельсиновий сік. Збиваємо до отримання сирного крему.

Зверху натираємо шоколад. Зверху можна додати апельсинову цедру, але я не став цього робити.
І в холодильник на 10 хвилин. Приємного апетиту !