Смачна домашня піца – найкращий варіант для сімейного перекусу. Ми пропонуємо вам зробити тісто для ситної піци з використанням майонезу та додаванням цільнозерновий борошна.

Інгредієнти
| Борошно пшеничне – 150 гр | |
| Борошно цільнозернові – 150 г | |
| Майонез – 80 гр | |
| Вода – 50 мл | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Розпушувач – 1 ч. ложка |
У нашому рецепті використовуються традиційні для замісу тіста гастрономічні інгредієнти, це – борошно, яйце. Доповнимо їх ще майонезом, розпушувачем, сіллю, теплою водою і отримаємо чудове м’яке тісто, приміське для домашньої піци. Один із продуктів для тіста – це цільнозернові борошно, поєднана з звичайної – пшеничного. Тісто, яке виходить з такою мукою, виходить за кольором темніше, але за смаковими якостями не зовсім не поступається звичайному, традиційному тесту. Подробиці зашивання тіста для піци з цільнозерновий борошном і майонезом детально і покроково описано в нижчеподаному рецепт з фото. Готуйте із задоволенням!
Покроковий рецепт

Беремо відповідну для замісу тіста для піци ємність. У неї викладаємо будь, наявний у вас майонез. Підливаємо трохи теплої води.

Слідом забиваємо одне куряче яйце.

А тепер, використовуючи віночок, інгредієнти, які знаходяться в ємності, перемішуємо так, щоб вийшла однорідна суміш.

Починаємо підсипати муку. Спочатку – пшеничне частинами.

Одночасно додаємо розпушувач для пишноти тіста для піци, не забуваємо про сіль.

Потім ще підсипаємо цільнозернове борошно і замішуємо тісто.

Ось яке м’яке тісто для піци з цільнозерновий борошном на майонезі у нас вийшло! Готуємо інгредієнти для піци і готуємо її на радість своїм домочадцям!
