Смачна домашня піца – найкращий варіант для сімейного перекусу. Ми пропонуємо вам зробити тісто для ситної піци з використанням майонезу та додаванням цільнозерновий борошна.
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 150 гр | |
Борошно цільнозернові – 150 г | |
Майонез – 80 гр | |
Вода – 50 мл | |
Яйце – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Розпушувач – 1 ч. ложка |
У нашому рецепті використовуються традиційні для замісу тіста гастрономічні інгредієнти, це – борошно, яйце. Доповнимо їх ще майонезом, розпушувачем, сіллю, теплою водою і отримаємо чудове м’яке тісто, приміське для домашньої піци. Один із продуктів для тіста – це цільнозернові борошно, поєднана з звичайної – пшеничного. Тісто, яке виходить з такою мукою, виходить за кольором темніше, але за смаковими якостями не зовсім не поступається звичайному, традиційному тесту. Подробиці зашивання тіста для піци з цільнозерновий борошном і майонезом детально і покроково описано в нижчеподаному рецепт з фото. Готуйте із задоволенням!
Покроковий рецепт
Беремо відповідну для замісу тіста для піци ємність. У неї викладаємо будь, наявний у вас майонез. Підливаємо трохи теплої води.
Слідом забиваємо одне куряче яйце.
А тепер, використовуючи віночок, інгредієнти, які знаходяться в ємності, перемішуємо так, щоб вийшла однорідна суміш.
Починаємо підсипати муку. Спочатку – пшеничне частинами.
Одночасно додаємо розпушувач для пишноти тіста для піци, не забуваємо про сіль.
Потім ще підсипаємо цільнозернове борошно і замішуємо тісто.
Ось яке м’яке тісто для піци з цільнозерновий борошном на майонезі у нас вийшло! Готуємо інгредієнти для піци і готуємо її на радість своїм домочадцям!