Швидкі бутерброди з ніжним сиром фета і шпротами
Інгредієнти
Батон – 6 скибочок | |
Фета – 100 гр. | |
Шпроти – 12 шт. | |
Рослинне масло – 1-2 ст. ложки (за необхідності) *якщо будете смажити на сковороді |
Незважаючи на розвиток фуршетної кухні і появи безлічі цікавих маленьких закусок, бутерброди все одно залишаються однією з найпопулярніших і затребуваних закусок. Адже приготування бутербродів займає мінімум часу, а результат виходить чудовий. Я пропоную дуже простий рецепт закусочних бутербродів зі шпротами і сиром.
Покроковий рецепт
1. Скибочки батона підсмажити в тостері або на сковороді на розігрітому маслі. Багато масла не кладіть, щоб було не жирно! З смаженого хліба закуска виходить хрусткою і більш смачною, так що не полінуйтеся хлібець підсмажити 😉
2. Змастити бутерброди сиром фета.
3. Відкрити шпроти, обсушити від надлишків олії і покласти по дві штуки на кожну скибочку хліба.
4. Приємного апетиту!