Готуємо всі необхідні продукти, аґрус (або інші ягоди) дістаємо з морозильної камери
У невелику каструлю вливаємо склянку молока, додаємо склянку кип’яченої води
У готову рідину засипаємо склянку вівсяних пластівців, варимо на малому вогні до готовності (7-8 хвилин).
Заливаємо окропом сухофрукти, даємо їм можливість розм’якнути протягом 2 хвилин
Поки вівсяна каша нудиться на плиті, обсмажуємо арахіс на сухій сковороді
Нарізаємо курагу і чорнослив
Після того, як вівсяні пластівці готові, вимикаємо газ. Даємо настоятися каші кілька хвилин. Додаємо ягоди агрусу і акуратно перемішуємо, щоб не розім’яти ягоди. Від температури каші вони стають, як свіжі, але в теж час не перетворюються в пюре. Додаємо нарізані сухофрукти і перемішуємо.
При подачі корисного страви додаємо арахіс, попередньо очистивши зерна. Смачного і здорового ранку!