У великій мисці добре змішати яйця і цукор. Бажано до розчинення цукру.
Додати молоко, гашену соду і соняшникову олію. Все добре перемішати.
Замісити густе тісто, щоб не липло до рук. Можливо борошна знадобиться більше. Розділити пиріг на частини. 2/3 частини тесту розподілити руками по дну форми для пирога, змащеній олією.
Викладаємо варення. Якщо варення рідке, то краще перемішати з борошном. Інакше, якщо цього не зробити, варення буде випливати з готового пирога. Тепер з решти тіста відщипуємо шматочки і викладаємо поверх варення, намагаючись покрити ними весь верх пирога.
Розігріваємо духовку на 180 градусів. І випікаємо пиріг протягом 30-40 хвилин до золотистого кольору. Готовність можна перевірити сірником або зубочисткою, проткнувши пиріг по краях де більше всього тесту, якщо сірник залишилася суха, пиріг готовий. Виймаємо пиріг, злегка остуджуємо, сервіруємо і кличемо гостей пити чай! Приємного апетиту!