Сік зі шпинату з яблуком і огірком

Сік зі шпинату з яблуком і огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте овочі.
Наріжте яблуко, огірок і імбир на тонкі шматочки, досить маленькі, щоб вони могли легко пройти через отвір соковижималки (звичайно, все помити, а яблуко і імбир попередньо почистити).

Зріжте верхню жовту шкірку лимона, залишивши велику частину білої м’якоті і лимонної плоті. Наріжте скибочками і видаліть насіння.

Зробіть сік.
Відкладіть близько половини нарізаних шматочків лимона.
Увімкніть соковижималку і всі порізані інгредієнти кладіть в соковижималку, чергуючи зелень, огірок, яблуко і лимон.

Коли всі, крім відкладеного лимона, ви використовуєте і зробите сік, перемішайте отриману рідину і спробуйте на смак. Якщо ви відчуваєте, що залишився лимон ще можна додати, вичавте з нього сік.

Або навпаки, якщо сік надто терпкий, лимон не додавайте, а подумайте про те, щоб додати пару очищених яблук.