Сирна паска особлива

Сирна паска особлива – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Скоро Великдень. На Великдень передбачається особливо рясна і різноманітна трапеза. У хаті кожного віруючого християнина на святковому Великодньому столі присутні традиційні страви, які несуть у собі глибокий символічний зміст, це паска, крашанки та великдень (з сиру). Великдень до речі в 2011 році буде 24 квітня як православна, так і католицька.

Поради з приготування сирної паски: Якщо ви не любите сирні грудочки, сир перетріть через сито або пропустіть через м’ясорубку. Сметану для паски краще всього брати густу, жирну. Горішки для паски можна подрібнити в блендері. Щоб паска легко виймалася з пасочніци, форму, перед заповненням необхідно вистилати трохи вологою марлею. Великдень слід тримати в холоді під гнітом, не менше 12 годин.

Покроковий рецепт