Сирні пончики

Сирні пончики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирні пончики відмінний спосіб швидко і смачно приготувати сніданок. Це відмінна альтернатива звичайним дріжджовим пампушків. Дорослі та діти без розуму від них.

Інгредієнти

Сир – 500 гр
яйце – 2 шт
борошно – 1.5 склянки
Цукор – 6 ст. л
пекарський порошок – 1 пакетик
ванілін – 1 пакетик
Олія для смаження – 1 л

Як приготувати Сирні пончики

Сирні пончики я люблю і пам’ятаю з дитинства, і сьогодні я з задоволенням їх спекла на снідання своїм домочадцям. Так склалося, що чоловік не любить сир, і не їсть його ні в якому вигляді, як би я його не подавала, щоб не придумувала, він постійно йде у відмову. І ось сьогодні я зважилася на хитрість і замісила сирне тісто. Коли пончики були готові, на солодкий смак ванілі збіглися мої роднули, і пампушки були з’їдені в одну хвилину.Коли після сніданку я повідомила з чого були пончики, то мій чоловік просто ахнув,і попросив спекти їх ще й завтра на сніданок. І Ви обов’язково спробуйте, це дуже смачне і найголовніше, швидке блюдо, дуже хороша альтернатива на сніданок.

Покроковий рецепт

Готуємо всі продукти . Масло наливаємо в сотейник і ставимо на вогонь.

Для початку розтираємо сир з яйцями. Потім додаємо цукор, пекарський порошок, ванілін.

Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно липнути до рук. Головне,не переборщити з борошном, щоб тісто не було забитим, і добре відчувався смак сиру.

Потім формуємо кульки,в ідеалі,вони повинні бути з волоський горіх, але у мене вийшли трохи більше. Опускаємо наші пончики в киплячу олію і смажимо їх з двох сторін до повної рум’яності,3-4 хвилини на середньому вогні.

Рум’яні пончики викладіть на паперову серветку, щоб в неї вбрався зайвий жир. Готові пончики рясно посипати цукровою пудрою і їсти негайно, хоча вони і остиглі – дуже смачні і м’які. Приємного Вам апетиту!