Готуємо всі продукти . Масло наливаємо в сотейник і ставимо на вогонь.
Для початку розтираємо сир з яйцями. Потім додаємо цукор, пекарський порошок, ванілін.
Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно повинно липнути до рук. Головне,не переборщити з борошном, щоб тісто не було забитим, і добре відчувався смак сиру.
Потім формуємо кульки,в ідеалі,вони повинні бути з волоський горіх, але у мене вийшли трохи більше. Опускаємо наші пончики в киплячу олію і смажимо їх з двох сторін до повної рум’яності,3-4 хвилини на середньому вогні.
Рум’яні пончики викладіть на паперову серветку, щоб в неї вбрався зайвий жир. Готові пончики рясно посипати цукровою пудрою і їсти негайно, хоча вони і остиглі – дуже смачні і м’які. Приємного Вам апетиту!