Сирні щі

Сирні щі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп нескладний у приготуванні, але дуже смачний (його точно захочеться їсти знову і знову).

Інгредієнти

Капуста – 100 г
Картопля – 5 штук
Плавлений сир – 5 трикутників
Кріп – Пару гілочок
Вода – 1 літр
Батон – 4 скибочки
Курка – 600 г
Цибуля – Половина цибулини
Морква – Половина моркви
Помідор – Половина помідора

Як приготувати Сирні щі

Ми настільки часто вживаємо в їжу щі, що вони вже напевно всім набридли. Так що цей рецепт нових сирних щей спеціально для вас!

Покроковий рецепт

Сирні щі – досить цікавий рецепт. Як раз підійде для тих, хто хоче спробувати що-небудь новеньке і скрасити свої похмурі будні.
Для приготування налийте в каструлю трохи більше літра води.

Помістіть туди цілісну курку і варіть протягом 20 – 30 хвилин до її повної готовності. Потім витягніть її з каструлі і помістіть в окрему тарілку.

В цей же час поріжте цибулю і моркву і відправте смажитися на сковороді, попередньо змазаній рослинною олією.
За бажанням ви можете нарізати помідор і посмажити разом з морквою і цибулею.
Смажте овочі на сковороді протягом п’яти хвилин, час від часу помішуючи.


В каструлю, де варилася курка (воду не зливаємо), в киплячу воду додаємо нарізану капусту.

Ріжемо курку на шматочки і теж кладемо в каструлю.

Очищаємо 5 штучок картоплі, ріжемо на шматочки і кладемо в каструлю з іншими інгредієнтами.

Головним інгредієнтом є плавлений сир. Я взяла 5 трикутничків плавленого сиру і додала в суп.

Варіть суп на повільному вогні протягом 20 хвилин, чекаючи, коли сир повністю не розплавиться.


Для супу поріжте батон на кубики і обсмажте на сковороді протягом 3 хвилин.

За бажанням додайте в суп свіжу зелень, а потім подайте до столу, поклавши в суп сухарики.
Приємного апетиту!