Суп нескладний у приготуванні, але дуже смачний (його точно захочеться їсти знову і знову).
Інгредієнти
Капуста – 100 г | |
Картопля – 5 штук | |
Плавлений сир – 5 трикутників | |
Кріп – Пару гілочок | |
Вода – 1 літр | |
Батон – 4 скибочки | |
Курка – 600 г | |
Цибуля – Половина цибулини | |
Морква – Половина моркви | |
Помідор – Половина помідора |
Ми настільки часто вживаємо в їжу щі, що вони вже напевно всім набридли. Так що цей рецепт нових сирних щей спеціально для вас!
Покроковий рецепт
Сирні щі – досить цікавий рецепт. Як раз підійде для тих, хто хоче спробувати що-небудь новеньке і скрасити свої похмурі будні.
Для приготування налийте в каструлю трохи більше літра води.
Помістіть туди цілісну курку і варіть протягом 20 – 30 хвилин до її повної готовності. Потім витягніть її з каструлі і помістіть в окрему тарілку.
В цей же час поріжте цибулю і моркву і відправте смажитися на сковороді, попередньо змазаній рослинною олією.
За бажанням ви можете нарізати помідор і посмажити разом з морквою і цибулею.
Смажте овочі на сковороді протягом п’яти хвилин, час від часу помішуючи.
В каструлю, де варилася курка (воду не зливаємо), в киплячу воду додаємо нарізану капусту.
Ріжемо курку на шматочки і теж кладемо в каструлю.
Очищаємо 5 штучок картоплі, ріжемо на шматочки і кладемо в каструлю з іншими інгредієнтами.
Головним інгредієнтом є плавлений сир. Я взяла 5 трикутничків плавленого сиру і додала в суп.
Варіть суп на повільному вогні протягом 20 хвилин, чекаючи, коли сир повністю не розплавиться.
Для супу поріжте батон на кубики і обсмажте на сковороді протягом 3 хвилин.
За бажанням додайте в суп свіжу зелень, а потім подайте до столу, поклавши в суп сухарики.
Приємного апетиту!