Ідеальний десерт для завершення вечірнього вечері!
Інгредієнти
великих і соковитих яблук – кілька | |
жовток – один | |
знежирений сир – близько 100 гр | |
мед, сироп – при подачі | |
горіхи – при подачі |
Для приготування такого простого і поживної страви потрібно: кілька великих і соковитих яблук, жовток, сир і мед.
Покроковий рецепт
Етапи приготування
1. Третина яблука необхідно акуратно зрізати, щоб не порушити цілісність шкірки.
2. Акуратно видаляється держак. Для чищення серцевини слід використовувати ніж і ложку.
3. В якості начинки необхідно використовувати сир, який попередньо перетертий і змішаний з жовтком.
4. Яблука слід перемістити у форму для випікання.
5. Духовка повинна бути попередньо розігріта до 190 градусів.
6. Випікати яблука необхідно близько 20 хвилин.
7. Охолоджені яблука слід полити медом або сиропом і прикрасити горіхами.