Цей рецепт можна сміливо назвати дієтичним, так як в ньому використовується мінімум борошна.
Інгредієнти
Сир – 2 пачки (360 р.) | |
Яйця – 2 шт. | |
Борошно – 3-4 ст. ложки | |
Цукор – 2 ст. ложки | |
Розпушувач для тіста – 0,5 ч. ложки | |
Ванілін – 1 щіпка |
Запікання сирників в духовці без використання олії зробить це ласощі не тільки дуже смачним, але і корисним.
Покроковий рецепт
Беремо глибоку тарілку і викладаємо в неї сир. Вбиваємо туди яйця, додаємо цукор, ванілін і все ретельно перемішуємо.
В отриману суміш додаємо борошно і розпушувач для тіста. Знову все ретельно перемішуємо. Тісто для сирників готове.
Тепер застеляємо деко аркушем паперу для випічки. На окрему тарілку насипаємо трохи борошна для обваливаемы. Столовою ложкою набираємо тісто і відправляємо в борошно. Формуємо сирник і укладаємо на деко.
Після того, як всі сирники покладені на деко, відправляємо його в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин. Потім перевертаємо сирники на інший бік і знову випікаємо ще 15 хвилин. Готові сирники подаємо зі сметаною або будь-яким іншим наповнювачем за смаком.