Сирники з гречаного борошна зі смородиною

Рецепт дуже простий і легкий, думаю, у кожного вийде!

Інгредієнти

Пачечный сир 5 – 8% жирності – 2 – 3 пачки В одній пачці має бути 200 г
Яйце – 1
Манка – 25 г
Смородина – 2 ст. ложки
Сіль – щіпка
Цукор – 1 ст. ложка
Гречана мука – 2 ст. ложки

Як приготувати Сирники з гречаного борошна зі смородиною

Хочеться щось смачне на сніданок, але не знаєте що? За 20 хвилин ви отримаєте дуже смачне і корисне блюдо – сирники. Я пробувала багато різних сирників, але у моєї мами вони найсмачніші. Зараз я поділюся з вами цим секретом.

Покроковий рецепт



1. Кладемо сир в миску, потім розбиваємо туди яйце. Ретельно перемішуємо столовою ложкою.

2. Після цього додаємо сипучі продукти: дрібку солі, цукор, манку. Також акуратно перемішуємо.



3. В отриману масу кладемо смородину. Якщо вона у вас заморожена, так навіть краще, тому що при розмішуванні ягоди не лопаються. Тільки не переборщіть з ними, інакше ягоди будуть підгоряти на сковорідці.


4. Тісто готове, тепер приступаємо до ліплення сирників. Набираємо столову ложку тесту і починаємо вылепливать випуклі кружечки. Потім обвалюємо сирник у гречаної борошні з обох сторін. Можна використати і звичайну муку, але тоді її буде потрібно трохи більше.

5. Включаємо плиту і обсмажуємо сирники на розігрітій сковорідці до золотистого кольору. Часом підливаємо рослинне масло, щоб не підгоріли. Сирники з гречаного борошна виходять темніше, ніж з пшеничного борошна, це нормально.

6. Подаємо сирні сирники до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжні сирні сирники, на сковороді